четвъртък, 26 ноември 2009 г.

Запознайте се с героите

Да представим четиримата главни герои в комикса... Всъщност, вместо имена използваме прякори. Ето ги и тях...

Нашият човек

"Нашият човек" е плешив, с остър нос и с брада - един често срещан типаж. Ако създателите влагат по нещо от себе си във всеки герой, то "нашият човек" е базиран на Теодоре. Той е избухлив и гръмогласен, вманиачен е на тема Хеттрик и като цяло не обича да бъде заблуждаван и овърбидван! От друга страна е приятен човек, с когото може да се поспори, стига да не се стигне до съревнование!

Глупчо

"Глупчо", от друга страна, е високият и шишкав, някога добре сложен типаж, най-добрият приятел на ... "Нашия човек". Също вманиачен на тема Хеттрик, но по-спокоен и уравновесен, макар понякога наивен и невеж, и с по-ниски от посредствени умения в Хеттрик! Изглежда, тези двамата са колеги, но бих предположил, че прекарват по-голямата част от времето си на работа играейки Хеттрик!

Компютър

"Компютърът" е анти-герой, който беше роден и беше ... изграден като персонаж с течение на сериите! От начало щеше да наблюдава живота на другите, но Костас3001 му придаде по-мрачна индивидуалност и го преобрази в жалък, решителен и опортюнистичен мениджър, който е забравил да изтегли файла с "добродетелност"! "Компюрърът" е сътрудник на другите двама и най-често ще го видите да релаксира на бюрото на "нашия човек" (все едно някак притежава бюрото). Понякога подвежда и се подиграва на приятелите си, или ги придружава в чудатите им занимания. Бидейки компютър, той управлява само ... ботове!

Младши

И накрая, "Младши" е най-малкият в компанията. Но тук размерът не е от значение. Без съмнение, той е най-добрият мениджър, винаги информиран за последните промени и новости. С остър ум, който може да анализира всеки опонент! Говорм за най-спокойният, приятен и самоуверен герой в нашите истории, който често се опитва да предаде знанията си на своите приятели - разбира се, без никакъв резлутат!